Helse på snap

Lagt ut av

Snapchat har de siste årene blitt et nytt sted å formidle kunnskap om helse. Den utfyller blogg, Instagram og Facebook på en god måte.

Fordelene med snap er at den er så lett å ta i bruk, og du lager snapper direkte etter hvert som dagen din går. Det tar altså ikke så mye tid og arbeid som et blogginnlegg.

Et par klikk så har du delt på snap
Et par klikk så har du delt på snap

Snap er i utgangspunktet en bildedelingstjeneste via mobil, hvor mottageren kan se bildet/video i inntil 10 sekunder. Men du kan også lage en Story som blir tilgjengelig i 24 timer. Mottageren kan også ta bilde av skjermen (screenshot), noe som er nyttig hvis du for eksempel legger ut en oppskrift.

Melissa Thelwall Bjargo som er på Helsesnappen og som også har bloggen Melissa Spania, har følgende erfaring med snap: «Jeg opplever at følgerene våre liker at vi deler råd og tips med dem, forteller hvilke produkter vi selv tar og at vi byr litt på oss selv. Og at vi er mer personlige enn vi viser på bloggene våre. Det er tydelig at vi har innflytelsesevne.»

I tillegg til å kunne påvirke følgere i positiv retning, er også snapchat en god måte å markedsføre seg selv og klinikken/praksisen sin på.

Helsesnapper som er verdt å følge:

 • helsesnappen
 • kostholdsdamene
 • naturligsunn
 • heleneragnhild 
 • henrikesenline 
 • linhan88
 • gryhammer
 • mareneaa
 • saralossius
 • fruseim

Tips oss gjerne om flere!

2 kommentarer

 1. Å være aktiv på alle ledende sosiale apps i dag er veldig krevende. Ta bilder, film, lage layout, redigere, kommentere via alle tar for mye tid. Men, hvis det er kommersielt og via jobb så setter man jo av tid! 😉

  SnapChat hadde det lille ekstra med video som ble slettet og man redigere inn «funstuff» for å skille seg ut, men nå har både Facebook, Instagram og Twitter det. Som hobby mat-blogger så klarer vi å holde 3 apper i gang, men veldig fornøyd med responsen via de sidene vi er på i dag. Kommer det en ny «app» som er knall bra, så prøver vi den. Mer og mer automasjon kommer i fremtiden så det kommer en ny app der det er mulig å poste i et format til alt og alle snart. Ta en titt på våre riktigkost sider der vi har retter som er Sukkerfrie, Glutenfrie og laktosefrie 😉

Legg inn en kommentar