En spennende vår, sommer og høst!

Lagt ut av
Å vite når man vet noe og å vite når man ikke vet noe - det er kunnskap. Konfucius 551 - 479 f.v.t.
Å vite når man vet noe og å vite når man ikke vet noe – det er kunnskap. Konfucius 551 – 479 f.v.t.

Vårt mål er å utdanne terapeuter som er både faglig dyktige og som har en solid terapeutkompetanse. Alle våre studier forbedres kontinuerlig, og gjennomgår også jevnlige revideringer. Her er noen nylanseringer og noen nyheter!

Optimal trening og ernæring er revidert og åpner igjen 1. juni 2015
Lærer er Kenn Hallstensen som har spesialisert seg på idrettsernæring,  og har stor suksess med flere fotballag, samt individuelle idrettsutøvere. Han kan lære deg hvordan maten påvirker trenings- og konkurranseresultatene.

Den nye versjonen av optimal trening og ernæring er enda mer praktisk rettet, og gir deg solid kunnskap og konkrete råd og planer for økte prestasjoner.

Nyhet! Helsekostskolen åpener 1. oktober 2015
Ved å gjennomføre helsekostskolen får du kompetansen til å gjøre en enda bedre og tryggere jobb innen helsekostbransjen. Helsekostbutikker møter stadig større konkurranse fra nettbutikker. Du vil gjennom studiet få mange gode tips og idéer til hvordan du skal få kunden til å se fordelene med å fortsatt handle i butikk. Terapeuter og andre som er interessert i helsekost vil også ha stor nytte av studiet. Her får du 8 temaer hvor du gjennom å lese fagstoff, diskutere og jobbe med både quiz og skriftelige oppgaver, lærer det viktigste du trenger for å kunne jobbe i en helsekostbutikk.

Søknadsfrist grunnmedisin
Hvis du ønsker å starte på grunnmedisin, så kan du også starte tidligere uten ekstra kostnader. Mange synes det er greit å ha litt ekstra tid til første semester.

Fagskoleutdanning biopati
Kun få ledige plasser i kull 2015. Fagskoleutdanning i biopati er en komplett 4-årig utdanning til naturterapeut. NB! Vi har ikke oppstart i 2016. Denne utdanningen er offentlig godkjent og gir mulighet for støtte i lånekassen.

Ernæringsterapi kull 2015
Denne utdanningen bygger videre på kostholdsveileder. Har du gjennomført kostholdsveileder hos oss, så kan du søke om plass ved høstens ernæringsterapi. Har du en eldre versjon av kostholdsveileder må du oppgradere til kostholdsveileder TMS, gjennom en privatistversjon. Denne muligheten gir vi også til deg som har en bachelor i ernæring. NB! kun få ledige plasser.

Og mye mye mer..
Her er en oversikt over alle studier og kurs hos oss.

Legg inn en kommentar