Reisebrev fra kostholdveiledere i Spania

Lagt ut av
Tapas lekkert tillaget, og veldig godt
Tapas lekkert tillaget, og veldig godt

Det finnes verre ting i livet enn å dra til Spania for å undervise superhyggelige og interesserte studenter. Glad og fornøyd ankom jeg Akinon senteret rett utenfor Alfaz del Pi, ca 45 min kjøring fra Alicante. Det var strålende vær og litt over 20 grader. Bortsett fra noe hektiske forberedelser, var alle forutsetninger tilstede for et flott opphold.

Fredag hadde de fleste studentene på Kostholdsveileder del 1 Spania, innfunnet seg på Akinon. Som vanlig var det unison begeistring for senteret og mottagelsen fra Linda og Helge, vertskapet på stedet. Vi møttes kl 18.00 for den tradisjonelle tapas og Cava som er velkomstserveringen på Akinon.

Både mat og drikke falt i smak og praten gikk til godt ut på kvelden. Bare avbrutt av omvisningen rundt hele anlegget. Det er spennende å observere hvordan vi fort finner tonen når alle har den samme interessen for kosthold og helse.

Alle deltagerne fikk anledning til å fortelle litt om seg selv og hvorfor de har valgt dette studiet. Som vanlig er det spennende å se hvor mye kompetanse som er i en slik gruppe. Noe vi alle kan ha glede av lenge etter oppholdet her er over. Det er selvfølgelig også lov å glede seg til at vi møtes igjen til høsten. Del 2 går 5 til 15 oktober her på Akinon.

Her er klassen i full sving lørdag morgen
Her er klassen i full sving lørdag morgen

Lørdag startet alvoret med en formiddag full av informasjon. Evolusjon, næringsstoffene og energiomsetning var dagens tema. Noen syntes det ble mye informasjon på kort tid, men etter å ha jobbet i grupper etterpå, viste presentasjonene de fremførte, at mye var forstått.

Så nå er grunnlaget på plass. Med spenning ser vi frem til de neste dagene.

Legg inn en kommentar