Kostholdsveileder i Spania

Lagt ut av

Vi har nå gjennomført det første kostholdsveileder i Spania. Studentene var samlet til noen ganske intense dager med undervisning, selvstudie og oppgaveløsning. Det hele ble avsluttet med skriftlig eksamen og en skikkelig eksamensfest.

Undervisning Kostholdsveileder
Undervisning kostholdsveileder i Spania

Studiet ble gjennomført på Akinon Resort Center utenfor Alfaz del Pi i Alicanteområdet. Deltagerne var mektig imponerte over anlegget og fasilitetene de møtte på Akinon. I tillegg fikk de super lavkarbomat.

Studentene hadde stor spredning når det gjaldt kunnskap og erfaring. Selv de som ikke visste så mye om denne typen ernæring, var mer enn villige til å teste det nye kostholdet ut i praksis. Entusiasmen ble ikke mindre etter hvert som de merket at midjen ble mindre:)

Dagene startet med undervisning før frokost, en kort pause for å få i seg litt mat, og så full fart frem til kl 13.00. Da var det tid for gruppeoppgaver. På grunn av det strålende været foregikk dette arbeidet ved bassengkanten, uten at det fikk noen negativ innvirkning på engasjement og  prestasjoner.

Kake Kostholdsveileder Spania
En nydelig lavkarbokake

Det var en viss nervøs stemning før eksamensdagen, men resultatet ble en rekke strålende resultater.

Eksamensfesten lørdag kveld vil gå inn i historien som en verdig avslutning. Grillmat på bassengkanten, god vin og selvfølgelig utdeling av diplomer for bestått studie.

Søndag var en rolig avslapningsdag med litt sightseeing i området. Det var en superfornøyd gjeng som tørnet inn på kvelden. Alle var enig om at det hadde vært et lærerikt studie og et utrolig hyggelig opphold, med mange minnerike opplevelser.

Vi gratulerer deltagerne med et godt gjennomført kurs og lykke til videre!

Klassebilde kostholdsveileder Spania 2011
Klassebilde kostholdsveileder Spania 2011

Én kommentar

Legg inn en kommentar