KOS i Vestfold

Lagt ut av

Stiftelsesmøte for KOS i Vestfold har i dag blitt arrangert i Tønsberg i skolens lokaler. Ca. 35 svært interesserte personer møtte opp for å få lære mer om hva KOS er. I tillegg fikk de med seg nyttige og spennende foredrag av Jens Veiersted og lege Sofie Hexeberg.

KOS er en forkortelse for kostreform ved overvekt og sukkersykdommer. Formålet med organisasjonen er å bidra til bedre folkehelse ved å gi råd om årsaksrettet forebygging og behandling av sukkersyke, inkludert diabetes type 1 og type 2, overvekt og andre sykdommer/følgetilstander forbundet med insulinresistens eller ”metabolsk syndrom”. For best mulig blodsukkerkontroll og redusert risiko for følgesykdommer av diabetes anbefaler KOS et kosthold med en stor andel ferske, naturlige matvarer med et begrenset innhold av karbohydrater med lav glykemisk belastning. Et slikt kosthold vil gjøre mange i stand til å redusere eller slutte med insulin og/eller tabletter.

Les mer om KOS

Legg inn en kommentar