Velkommen Børge Fagerli

Lagt ut av

Børge Fagerli har nå begynt å jobbe som lærer ved Tunsberg og vi ønsker han hjertelig velkommen til skolen. Han vil begynne å jobbe sammen med Jens Veiersted på Kostholdsveileder, og vil snart få flere oppgaver.

Børge vil få ansvaret for temaene «matkvalitet» og «terapeutisk mat», og tar over litt av jobben til Gry Hammer. Gry vil fortsette på skolen, men jobbe mer som foreleser siden hun må fokusere på sine egne spennende prosjekter fremover.

Han har over 20 års erfaring som coach, mentor og veileder innen ernæring, og fysisk og mental trening for både vanlige folk og toppidrettsutøvere.  Børge har tidligere vært fagansvarlig, foreleser og sensor for Akademiet For Personlig Trening (AFPT), PT-ansvarlig og leder for flere av sentrene til kjeden Avancia, og hatt oppdrag som konsulent og foreleser for SATS, Elixia og Politiet.

Mange kjenner kanskje også til treningsmetoden “Myo-reps” som Børge har skapt, og som inngår i flere internasjonale PT-utdanninger.

Han jobber nå mest som coach, og har hjulpet mange personer til bedre helse, som å bli kvitt allergier, få bedre treningsvaner og daglige vaner, med stresshåndtering,  vektnedgang og mye mer.

Det er både hvordan Børge jobber med helheten og ikke minst hans erfaring vi synes er spennende, og vi tenker vil være nyttig for våre studenter å få ta del i. Han er også en dyktig formidler, både muntlig og skriftlig.

Velkommen Børge!

Børge er også en av foredragsholderne på Terapeutdagene 2022. Her skal han snakke om hvordan man kan få bedre helse med biorytmisk kosthold og livsstil.

Legg inn en kommentar